SuperTIPS voor Mooie Foto’s

SuperTIPS voor Mooie Foto’s

Voeg KLEUR toe aan je foto…
Soms heb je net even een dipje, een kleurtje in de foto erbij doet dan wonderen.
Voor dames: een heldere lippenstift, rose(re) wangen of een kleurige sjaal.
Voor heren: verwissel je neutrale kleur shirt voor een wat fellere kleur, of draag een schitterend pochetje in het Jacket van je pak.

 

Weg met die storende achtergrond…
‘T is toch wel de bedoeling dat je straalt op de foto als de ster, dus zorg ervoor dat de achtergrond je niet in de weg zit. Een goede achtergrond biedt contrast maar is niet te overheersend zodat je verloren gat in een zee aan levendige dingen in de foto.Tips:

  • Kies een achtergrond met een andere kleur dan je kleding en haarkleur
  • Storende opvallende creaties zoals grafitti wil je niet achter je hebben, want die leiden gewoon de aandacht van je weg

 

Speelse Accessoires verlevendigen altijd de foto…
Soms lijkt een normaliter perfecte foto door je lege hand(en) wat saai. Door het vasthouden van een object geef je je handen meer uitstraling.Die klassieke groepsomarming van jullie versmelten elk individueel gevoel, je mag er tenslotte gerust ‘uitspringen’ met iets leuks, opevallens en aparts. Zo wordt je er altijd uitgehaald.Tips:

  • Houdt een puppy vast in een sweater
  • Houdt een blikje of flesje vast
  • Houdt je handen half-hangend in je zakken of om je heupen
  • Speel enigszins met een halsketting, stropdas of ander kleding-accessoire

 

Ken je beste HOEK…
Cameras gebruiken reflecterend licht om een 3D object in een 2D afbeelding om te zetten, dus vormen en objecten worden platter en samengedrukt. Recht in de camera kijken kan je puffig laten lijken en verminderd/verwijderd natuurlijke schaduwen die de foto verlevendigen.Soms maakt een minieme kanteling or foto genomen vanuit een eenvoudige hoek een reuze-verschil. IEDEREEN heeft gewoon zijn/haar eigen ‘goede kant,’ da’s die zijde waarop jouw gezicht er op de foto er het beste uitkomt.

Verleng je nek…
Duw je gezicht lichtelijk naar voren en laat je schouders wat meer langs je lichaam ‘hangen’. Je wordt dan als het ware een beetje ge-stretch’t.Lijkt misschien wel raar en onnatuurlijk, maar je gezicht ziet er dunner door uit en die dubbele kin verdwijnt.

Zij-aanzicht foto van je armen
Zorg ervoor dat je je armen NIET plat langs je zij duwt > ze moeten wat losser hangen.
Dit voorkomt platte armen die dan enorm dik overkomen.
Je lichaam vanuit een hoek…
Net zoals de gezicht een goede hoek heeft,  zo ook heeft je lichaam een beste kant, dus draai je lichaam lichtelijk (zo’n kleine 30 graden draai, plaats een voet wat meer voor de andere en dan komt je lichaamsgewicht wat meer op je achterste been terecht. De klassieke ‘hand op heup’ pose gebruiken modellen altijd, dus dat werkt zeker ook voor jou. Ben gerust creatief.
Eventueel kun je tenslotte ook nog je benen kruisen, dat maakt weer wat optisch dunner.
Tenslotte altijd de meest belangrijke tip:    Lach Lach Lach

on November 8 • by

Comments are closed.

Eenvoudig direct Whatsapp contact: 0615363073

We zijn er momenteel niet, maar neem met ons contact op via WhatsApp : 0615363073. Stuur ons 'n kort berichtje!

Vragen? We zijn er voor jou en helpen je graag.

Klik ENTER om te chatten